Online docentendag voortgezet onderwijs

Uitnodiging: docentenmiddag VO

Vind je het leuk om inspiratie op te doen, collega-docenten te ontmoeten en te sparren over goed onderwijs en de digitalisering? Dat komt goed uit! Op donderdag 17 februari 2022 organiseren we een online docenten(mid)dag, speciaal voor docenten in het voortgezet onderwijs (van praktijkonderwijs tot havo/vwo). En we nodigen je daarvoor van harte uit! Neem ook gezellig je collega(‘s) mee.
De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Programma

We starten plenair met een interactieve sessie van Lars Lars Knol van de organisatie Edutrainers. Edutrainers staat voor professionalisering voor digitale didactische vaardigheden. Lars laat veel praktijkvoorbeelden zien en zal de sessie insteken vanuit de verschillende lesfases: opening en sluiting van de les, maar ook digitale instructies en verwerven van kennis en werkvormen.

Na het plenaire gedeelte, zijn er diverse breakout-sessies (per methode/vak) waar je een keuze uit kunt maken. Binnenkort informeren we je verder over de definitieve invulling hiervan.

Helaas is het nog niet mogelijk om een fysiek event te organiseren, vandaar dat we elkaar online gaan ontmoeten. Het belooft een inspirerende en gezellige middag te worden. De online docentendag is gratis, maar aanmelden is verplicht. Vul daarvoor onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.

Tot 17 februari!

volgende stap rond

Ben je erbij?

Share This