Medisch Rekenen

Maak kennis met Medisch Rekenen

Nieuw in ons aanbod is de complete methode Medisch Rekenen voor de opleidingen:
Doktersassistente niveau 4, Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4.

Goed medisch kunnen rekenen is belangrijk, studenten zijn namelijk direct met patiënten bezig. Tegelijkertijd ervaren studenten en werknemers in de zorg medisch rekenen als lastig.

Met onze compleet digitale leer-werkmethode leggen studenten met verschillende oplossingsstrategieën zelf verbanden tussen verschillende onderdelen, krijgen ze inzicht en ontwikkelen ze vaardigheden. Daarbij helpen we ze met instructievideo’s, woordenlijsten, zelftesten en examentrainingen.

Medisch Rekenen is beschikbaar vanaf juli 2022. Meer weten? Lees hieronder meer over de pluspunten van Medisch Rekenen.

MR

Pluspunten van Medisch Rekenen

  • volledig digitale leer-werkmethode
  • met uitgebreid hoofdstuk over basiskennis medisch rekenen
  • heldere opbouw en hoofdstukindeling
  • veel oefenmateriaal zoals instaptoetsen, examentraining en zelftesten
  • inzetbaar op jouw manier

Klinkt dit goed en ben je benieuwd naar een voorproefje van onze nieuwste methode? We laten het je graag zien. Neem contact met ons op of plan hier eenvoudig zelf een afspraak met onze opleidingsadviseurs.

Aan de slag

Het lesmateriaal is gestructureerd en verdeeld in verschillende werkprocessen. Elk hoofdstuk heeft een eigen instaptest en is opgebouwd uit verschillende paragrafen. Paragrafen zijn voorzien van theorie, ondersteunende afbeeldingen en instructievideo’s. De opgaven worden stapsgewijs moeilijker en bevatten procesgerichte hints en voorbeelduitwerkingen ter ondersteuning. Om te controleren of de leerstof is begrepen, heeft elk hoofdstuk een zelftest en is de methode voorzien van een examentraining.

Medisch rekenen op jouw manier, zelfsturend en compleet. Daar kun je op rekenen!

MR

Over ons

We bieden Medisch Rekenen aan in samenwerking met Studiebrouwer. We maken het samen met docenten met ervaring in het onderwijs voor zorgprofessionals. We kennen dus de behoefte van de studenten. Ons intelligente leerplatform (gebaseerd op de ProLearn-techniek) maakt gepersonaliseerd leren mogelijk.

Alles weten over medisch rekenen?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Patrick Falk
opleidingsadviseur

Joyner Meelhuysen
opleidingsadviseur

Share This