Over ons

Even voorstellen

EduHint bestaat sinds 2019 door een fusie van OVD Educatieve Uitgeverij en EduHint.

OVD Educatieve Uitgeverij was decennia actief met sterke merken als PERSPECTIEF mbo, PERSPECTIEF vmbo, BRICKS voor tweetalig voortgezet onderwijs en Kiem voor praktijkonderwijs.

EduHint B.V. is bekend van de lesmethodes SmartRekenen voor vo en mbo en SmartWiskunde voor het vo en het online leerplatform EduHint.

Samen zetten wij de volgende stap in leren.
Onze visie

De volgende stap in leren

Wij geloven in de volgende stap in leren. Dat doen we door vernieuwende blended leermethodes te ontwikkelen op basis van onze ProLearn-techniek met een hoog leerrendement. Service bieden is een belangrijk uitgangspunt in al ons handelen.

Bij EduHint ontwikkelen we blended lesmethodes voor vo en mbo onder de bekende merken als PERSPECTIEF, SmartRekenen, SmartWiskunde, BRICKS, SYMBIOSE en Kiem. Onze intelligente online leeromgeving maakt gepersonaliseerd onderwijs mogelijk.

Overzicht lesmethodes

Intelligent leerplatform

We willen met onze op de Prolearn-techniek gebaseerde leermethodes een belangrijke bijdrage leveren aan het leren. Wij faciliteren scholen, docenten en leerlingen/studenten optimaal door onze leermethodes af te stemmen op de behoefte van de gebruiker.

Met hints, feedback en advies ondersteunen wij continu de volgende stap in het leren waarbij we recht doen aan verschillen. Inmiddels werken al onze lesmethodes met ons adaptieve, intelligente online leerplatform.

Zo maken wij voor ruim 400 scholen en 200.000 leerlingen en docenten de volgende stap in leren mogelijk.

Online leeromgeving

Hier staan we voor

Vernieuwend
We passen actuele onderwijsconcepten toe in de ontwikkeling van onze producten. Een innovatief en adaptief leerplatform helpt ons om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen. We zijn creatief en durven af te wijken van de grootste gemene deler. We werken in korte ontwikkelcycli waardoor we regelmatig een volgende stap in leren zetten.

Deskundig
We zijn deskundig in het ontwikkelen van effectieve leermiddelen. Interne deskundigheid koppelen we aan externe deskundigheid in het onderwijs. Daarmee gaan wij voor kwaliteit van onze producten en diensten.

Persoonlijk
Wij ontwikkelen samen met de onderwijsmarkt waarbij we oprechte interesse tonen in wensen en behoeftes. We bieden onze klanten service door met hen mee te denken bij het maken van keuzes. We bieden support bij het implementeren van leermiddelen en lossen problemen goed, snel en op een prettige manier op. Zo bouwen we een langdurige relatie op met onze klanten.

De volgende stap in leren, onze passie!

Ons team bestaat uit gedreven experts: ontwikkelaars, auteurs, opleidingsadviseurs en supportmedewerkers met kennis van didactiek en techniek.

Wij ontwikkelen blended lesmethodes voor vo en mbo onder de bekende merken als PERSPECTIEF, SmartRekenen, SmartWiskunde, BRICKS, SYMBIOSE en Kiem. Met de ontwikkeling van ons intelligente leerplatform maken wij gepersonaliseerd onderwijs mogelijk. Dat is onze passie!

Neem contact op

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!