ProLearn: vooruit in leren

Haalt het meeste uit leerlingen en studenten, maar ook uit de docent!

Alle lesmethodes van EduHint maken gebruik van ProLearn. Deze techniek zorgt voor een aantoonbaar hoger leerrendement. Hoe doen we dat?

Een docent weet als geen ander: iedereen is anders, iedereen leert anders. Dat vraagt om persoonlijke feedback en het monitoren van de vorderingen. Dat kost veel tijd en energie. Hierbij helpt ProLearn. Een digitaal systeem dat docenten ondersteunt om het meeste uit leerlingen en studenten te halen.

Via ProLearn werk je vanuit een intelligent online leerplatform dat de stappen van leerlingen en studenten volgt. Zij krijgen ondersteuning via slimme hints en feedback, zodat ze zelfstandig door de stof kunnen gaan. Als docent monitor je de vorderingen op het online dashboard. Dat is altijd up-do-date en inzichtelijk. Zo geef je op elk moment de beste begeleiding voor optimale leerprestaties.

ProLearn evolueert met de leerling/student: hoe meer een leerling of student in het leerplatform werkt, hoe scherper het beeld van zijn of haar kennis en vaardigheden. Met dit zogeheten studentmodel is een traditionele toets bijna overbodig, omdat het systeem nauwkeurig kan voorspellen welk cijfer de leerling/student zou behalen.

ProLearn creëert een gepersonaliseerde leerroute op maat voor betere prestaties en optimaal leerrendement.

Bewezen effectief

ProLearn is gebaseerd op de principes van een intelligent tutorsysteem (ITS) en combineert de kracht van ICT met bewezen effectieve leerstrategieën. Dit systeem is toegepast in al onze blended lesmethodes: SmartWiskunde, SmartRekenen, PERSPECTIEF mbo, PERSPECTIEF vmbo, Kiem, BRICKS en SYMBIOSE.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!